Wat een leven... Zwembad, Sauna & Jacuzzi ;-)
Door: Myrthe
Blijf op de hoogte en volg Myrthe
01 September 2007 | Suriname, Paramaribo
Gisteravond is er weer een nieuw huisgenootje bijgekomen, Kelly. Zij logeerde eers ergens anders in Paramaribo. En is een vriendin van Shira, vannacht heeft zij in haar eentje (!!) heel stoer boven geslapen. Respect ;)
Aangezien we even geen zin hadden om buiten de deur te gaan eten besloten we eens een poging te wagen om zelf te gaan koken. Brood met gebakken ei. Toen Mark een ei stond te bakken dacht hij wat te zien rennen langs/over zijn voet. Wij lachen en geloofden er niks van. Mark en Bram gingen toch op zoek en vonden later lief klein muisje.. Ieehhlll!! Tijdens het eten vonden we het spelletje 'Reclame raden' in een kastje. Na het eten hebben we dit gespeeld, wat leidde tot een erg melige bende.
Vanmorgen waren we lekker vroeg weer wakker en wilde een poging doen om te gaan zonnen in de achtertuin. Wendy werd gebeten door de rode mieren, er liep een hele dikke tor langs onze hoofden en er zat een spin in m'n gezicht. Niet echt een succes dus. We besloten om bij Bram te gaan zwemmen aangezien hij een ieniemieniezwembadje bij zijn appartement heeft. Wij aan de wandel naar zijn appartement. Helaas ging hij net weg en het zwemmen ging niet door.
We hadden eerder deze week al besloten om eens te gaan kijken bij een 'kickboksschool' omdat we allemaal toch willen gaan sporten. Wij naar binnen om prijzen enzo te vragen. Na even gekletst en gekeken te hebben boden ze ons wat drinken aan maar wij hadden het zo warm dat we antwoordden met 'Liever een zwembad'. Dat was ook geen probleem en we reden met hun hele dikke en mooie auto naar hun veel te luxe villa! Daar aangekomen zagen we een heel mooi huis en tjha... alweer met sauna, jacuzzi en zwembad. Na lekker afgekoeld te hebben werd er eten besteld en gingen we met z'n allen lekker eten. De mensen waren erg gastvrij, we mochten vrij gebeuik maken van sauna, jacuzzi, zwembad, ligbedden en eten en drinken waar we zin in hadden. Rond 20.45 uur gingen we weer naar huis met de afspraak dat we zondag gezellig kwam BBQ'en.
Toen we thuis kwamen was de stroom uitgevallen... Erg freaky. Gelukkig waren Mark en Bram thuis en zaten klaar met de kaarsjes.. Die hadden nog niet gegetenen gingen samen op stap.. We zaten met z'n vieren te bibberen in het donker Hahaha
Vanavond gaan we uit naar een club die Zazazu ofzoiets heet...
Morgen om 9 uur (!!) alweer klaar staan om een boottripje te gaan maken!
Liefs
02 September 2007 - 18:28
Taante:
Lief nigie,
Je bent al aardig ingeburgerd, zo te zien. Maandag gaat het echte leven beginnen. Succes! Denk maar andere landen, andere zeden. Ik ga lekker op brugklaskamp, heb er wel weer zin in.
Alles hier goed. Oma is vrolijk, zondag:thee met chocola.
Liefs, taante en ome -
03 September 2007 - 09:52
Ingeborg (BPV Bureau:
Hallo Myrthe,
Wat ontzettend leuk die site van je.
Ik kijk en denk, heerlijk die warmte.
Wat je anders moet doen aan die insecten is spuiten met een of ander goedje. Mijn vader spuit zijn huis om de 6 weken en heeft weinig tot geen last van beesten (ik schijt nl. in mijn broer voor die beesten daar hahha).
Zag dat jullie ook al bij het Vat zijn geweest, neem lekker een glaasje fruit punch en denk aan ons hier in de kou.
Hoe bevalt het ziekenhuis? moet je ook kousen en een kapje op?
Ben erg benieuwd, meid geniet ervan
groetjes Ingeborg -
03 September 2007 - 18:04
Ilena:
Heeey lief schoonzusje wat leuk zeg al die dolfijnen, heerlijk:-D. Heel veel succes op je eerste werkdag, ik hoop dat t bevalt en dat je GEEN kapje op hoeft!!!!
Liefs xxx Ilena