Nieuwe huisgenootjes... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Myrthe Deen - WaarBenJij.nu Nieuwe huisgenootjes... - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van Myrthe Deen - WaarBenJij.nu

Nieuwe huisgenootjes...

Door: Myrthe

Blijf op de hoogte en volg Myrthe

30 Augustus 2007 | Suriname, Paramaribo

HeeHee!

Weer even een berchtje en foto's vanuit Surimaribo... Worden jullie het al zat Hahaha...

Eergisteren zijn er weer twee nieuwe huisgenootjes bijgekomen, Shiera en Mark. Wen en ik hadden gewacht met het eten totdat zij er waren. Rond 22.30 uur konden we eindelijk lekker gaan eten, we rammelden van de honger! Na het eten en een gezellig terrasje gingen we terug naar huis. Mark en Shiera kregen hetzelfde warme ontvangst als Wendy en ik eerder deze week. Bij binnenkomst ontdekte Shiera weer zo'n ranzige kakkerlak... Gelukkig hebben we nu een stoere man in huis en Mark heeft de kakkerlak naar buiten gezet :) Dit keer was de kakkerlak niet het enige, natuurlijk zaten de salamanders er ook weer, maar nu liep er ook een muis langs de voordeur.. Ieieie!!

Gisteren zijn we met z'n alleen wezen winkelen ( 2 paar nieuwe slippers en 1 paar nieuwe schoenen, valt mee he? :) )
Na het eten hebben we nog gezellig een terrasje gepakt. Natuurlijk wil ik ook in Suriname de bitterballen proberen, een aanrader! Deze worden gemaakt van kip. Verder hebben we de palmentuin bezocht, een tuin met een heleboel bomen ( ja ook palmbomen :P)

Later in de avond zijn we met een hele groep Rotti wezen eten, een echt Surinaams gerecht met aardappels vlees en groente in een soort pannenkoek wat je met je handen MOET eten!! En pittig... Daar moet ik echt nog even aan wennen hoor.

Na het eten hebben we een enorme wandelingen gemaakt met tussenstops op gezellige terrasjes aan het water en in het centrum. Begin van de nacht zijn we uitgeweest in een discotheek Millenium. Leuke tent, alleen voel ik me best 'blond' tussen al die Surinamers!

Vandaag ben ik ontzettend lui geweest :) Aangezien ik vanmorgen rond half 6 mn bedje in dook vond ik dat ik best mocht uitslapen :) Beetje jammer dat de schoonmaakster met plafond en al probeerde naar beneden te komen... om 9 uur!

Van het weekend willen we met een clubje gaan varen over de Surinaamse rivier, kijken of de piranha's kunnen zien en beetje bruin kunnen bakken...

Er staan weer nieuwe foto's op de site, ook wat meer van het huis en mensen die we hier hebben leren kennen!

Dikke Kus

• 31 Augustus 2007 - 12:08

Mariboeck@hotmail.co:

leuk zo al die bomen ;)wel een mooie omgeving denk? het is onwijs leuk om te horen dat het goed gaat. nog bedankt voor julie vakantie kaart vanuit tunesie.
    wanneer moet je beginngen met je stage en op weet je al op welke afdeling?
    groetjes marit

• 31 Augustus 2007 - 12:09

Marit:

ps kan je al een beetje wassen met de klotser, vind geweldig. op die manier wordt was vroegtijdig uit de machiene halen een stuk makkelijker

• 31 Augustus 2007 - 14:09

Dennis:

hej meissie pas je beetje op savonds is palmentuin niet veilig he ;) ik moet miss eerder naar suri dan ben ik er al vanaf 30 sept zie je snel
    kusj

• 01 September 2007 - 14:07

Margot:

Hey Weiffie,
    Zo te horen heb je het wel naar je zin!:D Mooi zo!
    Ik heb van de week lekker veel geshopt met mn mams;) Ik ga nog ff verder dingies doen, zal je morgen wel ff mailen:)
    Kus Goo