Nog 1 nachtje... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Myrthe Deen - WaarBenJij.nu Nog 1 nachtje... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Myrthe Deen - WaarBenJij.nu

Nog 1 nachtje...

Door: Myrthe

Blijf op de hoogte en volg Myrthe

26 Augustus 2007 | Nederland, Amsterdam

HaiHai,

Het is een tijd geleden dat ik een berichtje geplaatst heb... Van het vorige bericht heb ik leuke reacties ontvangen! Bedankt! Van veel mensen heb ik de vraag gekregen of ik mijn site wat meer wil bijhouden.. haha! Vanaf nu hoop ik de site wat meer bij te houden omdat ik dan toch nu bijna echt weg ben...

Mijn laatste berichtje vanuit Nederland. De vakantie in Tunesie is heerlijk bevallen maar zoals gewoonlijk veels te kort ;)

De laatste dagen waren stressen... Je denkt dat je bijna alles klaar hebt en alles goed voorbereid hebt.. maar dan....
Haha.. Visum nog regelen... Huur enzo... Koffers kopen... Natuurlijk nog leuke schoenen en kleding shoppen... Kamer uitmesten... Nieuwe scholen kijken...Afscheid nemen... Enzenz... Allemaal kleine dingen die enorm veel tijd in beslag nemen :)En dan het belangrijkste nog... Je koffer INPAKKEN! Na veel tieren en vloeken kwam me mama me helpen... Met veel rust en kunst van opvouwen wisten we ruim 31 kilo in 1 koffer te pakken. Alleen is het kleine probleempje dat er maar 25 kilo mee mag.. Dat wordt duimen dus en bijbetalen (ghihi) dat alles mee mag.

In Suriname ga ik proberen een nieuw telefoonnummer (SIM-kaart) aan te schaffen. Mijn Nederlandse nummer en telefoon neem ik ook mee. Mijn vraag is dan ook of jullie smsjes op mijn Nederlandse nummer willen blijven sturen, ook als ik met een ander nummer terug stuur.

Voor nu ga ik lekker douchen, omkleden en mijn laatste nachtje niet slapen maar gezellig stappen met vrienden, daarna weer douchen en gelijk door naar Schiphol waar ik tussen 06.00u en 06.30u hoop te zijn.

Zodra ik een internetcafe gevonden heb in Surimaribo laat ik wat horen...

Bedankt voor alle lieve reacties en gelukswensen(mailtjes, smsjes. belletjes enz).

Tot schrijvens....

..Kus..

• 25 Augustus 2007 - 22:51

Gudde:

Toch nog maar een update voor je vertrekt ;)

Hey maak er een mooie tijd van daar en een goeie reis toegewenst natuurlijk, tot in februari zo ongeveer weer een keertje :)

• 26 Augustus 2007 - 03:19

Wimpie:

Heee myrthe!
    Veel plezier daarooooooooooooooooo!!
    Kspreek je!
    xxxwimpie

• 26 Augustus 2007 - 07:50

Chiel:

Nog maar 9 uur in een 767 voordat je in de zandbak landt.

• 26 Augustus 2007 - 08:29

Betty:

lief nichtje,
    erg fijn dat ik je gisteren,zaterdag, nog bij oma zag.we zullen goed op oma passen hoor!heel veel plezier en ...... avontuur in suriname.

• 26 Augustus 2007 - 08:43

Dennis:

hej meid
    schoenen kun je beter in suri kopen zijn veel goedkoper enne het internetcafe zit op het uitgaans gebied bij de starzzz en torarica in de buurt hoef je niet te zoeken ;) nou goede reis en ik zie je denk in November als we gezellig uitgaan daar. tot Gouw

kusje

• 26 Augustus 2007 - 11:02

Annemarie De L'eau:

Myrthe!
    Long time ago! K wens je veel plezier aan de andere kant van de wereld, geniet van elk moment want 5,5 maand gaan snel voorbij! K kan het weten ;)

Groetjessss

• 26 Augustus 2007 - 15:52

Rianne:

hey chicky nou nu ben je ongeveer wel geland als het goed is. en koffertjes gevonden. lekker warm daar denk. vergeleken bij hier. heeel veel plezier en spreken elkaar snel!!!
    liefs rianne